VAR FINNS VI?

Vi håller till på Brännebackagård i Grästorp. Här finns stora ytor och planer både inomhus och utomhus. Vi har även lokaler för nosework och rallylydnad. Det finns även tillgång till servering vid olika evenemang. Bra avrastningsområden i skog finns tillgängliga runt Brännebackagård.

Vi är ett gäng hundglada människor som håller på att starta upp en ny hundklubb och som alldeles nyss har blivit en ny brukshundklubb, nämligen Brännebacka Brukshundklubb. Sammantaget så har vi en hel del olika erfarenheter och kunskaper inom olika områden i hundvärlden.


Tanken är att bygga upp en verksamhet med olika kurser inom lydnad, agility, rallylydnad, nosework och viltspår. Utställningar är vi också intresserade av att ha. Så småningom hoppas vi på att kunna ha tävlingar inom de olika grenarna.


Det viktigaste för oss är att ha ett gott klimat och ha roligt ihop med andra hundälskare som vill satsa på och lära sig samverka med sin hund.

.


VÅRA MÅL

Skapa en bra och välkomnande atmosfär där alla ska trivas och utvecklas tillsammans med oss och sina hundar. En klubb där vi gläds åt både våra egna framgångar och andras, Vi peppar och stöttar varandra och hjälps åt att hålla en god anda i klubben.

Klubben ska bli den naturliga samlingspunkten för människor i alla åldrar som umgås och lär av varandra kring det gemensamma intresset för hund.


VILKA VI ÄR


Kontakt: Lena Kennfelt

Glossbovägen 31 Funkagården

465 93 Nossebro