VILKA VI ÄR


Vi är ett gäng hundglada människor som håller på att starta upp en ny hundklubb och som alldeles nyss har blivit en ny brukshundklubb, nämligen Brännebacka Brukshundklubb. Sammantaget så har vi en hel del olika erfarenheter och kunskaper inom olika områden i hundvärlden.


Tanken är att bygga upp en verksamhet med olika kurser inom lydnad, agility, rallylydnad, nosework, hoopers och viltspår. Utställningar är vi också intresserade av att ha. Så småningom hoppas vi på att kunna ha tävlingar inom de olika grenarna.


Det viktigaste för oss är att ha ett gott klimat och ha roligt ihop med andra hundälskare som vill satsa på och lära sig samverka med sin hund.

.

VAR FINNS VI?


Vi håller till på Flo Bygdegård i Grästorp.

Här finns en stor fotbollsplan för träning samt en stuga där vi har fritt tillträde förutom ett par gånger per år då det kan vara uthyrt. Vi får även ta med oss våra hundar in i stugan

men de får inte vara lösa inne utan måste vara kopplade. 

Var snäll och respektera detta för allas vår trevnad.

Ett staket ska sättas upp då vi ligger nära vägen.

Medlem kan gå in och koka kaffe och sedan swisha betalningen till klubben.VÅRA MÅL


Skapa en bra och välkomnande atmosfär där alla ska trivas och utvecklas tillsammans med oss och sina hundar. En klubb där vi gläds åt både våra egna framgångar och andras, Vi peppar och stöttar varandra och hjälps åt att hålla en god anda i klubben.

Klubben ska bli den naturliga samlingspunkten för människor i alla åldrar som umgås och lär av varandra kring det gemensamma intresset för hund.